Hakkımızda

Hakkımızda

  1. Karma Gayrimenkul Danışmanlık

Hepimizin bildigi gibi mal sahibi olmak yada kiralamak yazının bulunmasına kadar giden bir insani arzudur.

dkkann - Hakkımızda

Ülkemizde 1990lı yıllarda en karlı ve kullanışlı yatırım aracı olan emlak sektorü 2000’li yıllarda gelen krizler sebebiyle durma noktasına gelmiştir. Ancak faiz oranlarının gitgide düşmesi ve konut kredilerinin kabul edilebilir seviyeye gelmesi, yıllardır paslanmaya yüz tutmuş inşaat sektörünü canlandırmış ve yeniden gayrimenkuller el değiştirmeye başlamıştır. Bu sebele ev, dukkan ve arsa fiyatları yukselişe geçmiştir.
Ancak bireylerin uzun yıllarda yaptığı birikimleri doğru kullanması, geleceğe güvenle bakması kişisel emlak fiyat ve bilgileriyle günümüz koşullarında zor gözükmektedir. Bu sebeble gayrimenkul piyasasındaki 20 yıllık tecrübesini sizlerle paylaşmak adına ULUER ailesi 2003 yılında Balçova Koruturk Mahallesi içerisinde Karma Gayrimenkul’ü faaliyete geçirmiştir. Gelişen teknolojiyle, yapacagınız yatırımlarda sizi doğru yonlendirebilmek için internet aracılığıyla evinize, işyerinize kadar gelip konuk olmakta; bu sayede sizlere doğru bilgiyi cok kısa zamanda ulaştırabilmektedir.

Gayrimenkul danışmanlık ve emlak komisyonculuğu üzerinde hizmet veren kuruluşumuzda mal sahibi ve alıcı her koşulda yüz yüze pazarlık ettirme ilkesi güvenilirliğimizin adeta simgesi haline gelmiştir.

 

Özel hizmet araçlarıyla balçova içerisinde müşteri servisi oluşturan Karma gayrimenkul rahat ve konforlu ofisinde; gayrimenkulleri öncelikle fotoğraflardan tanıtıp daha sonrasında beğenilen emlakları müşterisine gösterip bu sayede hem kendi zamanından hem de müşterisinin değerli vaktini de almayıp emlak piyasasında hatırı sayılır bir hizmet kalitesine sahip olmuştur.

Karma Gayrimenkul’u seçtiğiniz için Teşekkürler Ederiz…